Torneig de tennis a la Seu d’Urgell coincidint amb la Fira de Sant Ermengol

Un partit de tennis de la Fira de Formatges a la Seu
Un partit de tennis de la Fira de Formatges (RàdioSeu)

El Club Tennis Seu d’Urgell organitzarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, coincidint amb la Fira de Sant Ermengol, el Torneig Fira dels Formatges. La competició individual comptarà amb les categories femenina i masculina, amb un número màxim de vuit participants.

El termini per a inscriure’s, trucant al telèfon 600 629 761, finalitzarà el dimecres 12 d’octubre. El cost de la inscripció és de 5 euros i inclou aigua, un tast de formatge, obsequis i un sorteig de premis. El 14 d’octubre se sortejarà el quadre competitiu i es definiran els horaris. Cada tennista jugarà un mínim de dos partits.

El torneig té el format del MASTERS, igual que el de l’ATP, per a premiar d’alguna forma als jugadors i jugadores que han participat en més torneigs de l’Open Alt Urgell. També servirà per a donar visibilitat al club, en fer-se a l’entorn de la zona firal.

 

Classificació de l’Open Alt Urgell

L’Open Alt Urgell l’encapçala actualment David Fisas, amb 1.500 punts, seguit de Miquel Burgues (1.300) i Oriol Planavila (1.290). En dones, lidera la classificació Martha Lilly, amb 820 punts. El segon lloc és per a Isabel Canut (160) i el tercer per a Clàudia Baraut (90).

TOTES LES NOTÍCIES