Prova pilot per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, que connecta la Creu Grossa amb l’Hospital

Plànol en el que hi ha marcat el canvi de circulació al carrer Sant Andreu
Plànol en el que hi ha marcat el canvi de circulació al carrer Sant Andreu.

El Comú posa en marxa aquest proper dimarts, 4 d’agost, una prova pilot per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, el vial que connecta els carrers Bisbe Príncep Iglesias i de la Creu Grossa amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Amb els canvis, els vehicles podran anar pel carrer Sant Andreu en direcció al centre sanitari però, en canvi, estarà prohibit circular-hi a la inversa (en direcció a Andorra la Vella). Aquesta reordenació del trànsit implica el trasllat de la parada ‘Hospital’ del Bus comunal. Els usuaris que es dirigeixin al centre hospitalari hauran de baixar a la parada situada a l’avinguda Doctor Mitjavila, ja existent, i utilitzar l’ascensor que els deixa a la plaça de l’Hospital.

Això implica l’anul·lació de la parada habilitada fins ara al carrer Sant Andreu. La prova pilot es pren com a mesura de pacificació del trànsit als carrers Bisbe Príncep Iglesias i Creu Grossa que, darrerament, s’havien convertit en una via amb una elevada afluència de vehicles que circulen a alta velocitat. L’acció, a més, es complementa amb la construcció, ara fa uns dies, d’un pas de vianants amb elevació, adaptat a una accessibilitat universal al carrer de la Creu Grossa, número 3.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.