Peaky Blinders


Títol: Peaky Blinders
Durada: 52min.
Gènere: Drama, Històric, Crim
Creació: Steven Knight
Intèrprets: Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson
Temporades:  5 Capítols: 30

Sinopsi:

Peaky Blinders és un drama de la BBC que narra la història de la família gitana Shelby i la seva banda de gàngsters, un grup de persones característiques per les seves boines amb fulles d’afaitar i propietàries dels assumptes il·legals, que dominen les apostes clandestines i es regeixen mitjançant extorsions.

La història comença en el Birmingham (Regne Unit) dels anys 20 quan un jove Tomas (Tommy) Shelby torna de la guerra després de combatre contra els francesos per ocupar-se del negoci familiar regentat, durant la seva absència, per la seva tia Polly Gray.

No obstant això, una vegada que arriba a la seva terra, tot són problemes. Dirigir un negoci criminal no és tasca fàcil, i menys si encara estan presents les seqüeles psicològiques que comporta estar a la guerra. A més, els desencontres polítics fan que es creï una bretxa entre el seu millor amic de la infància Freddie, amb idees comunistes, i la seva germana Ada, qui mantenen una relació a esquena de la família i, sobretot, de Tommy.

TOTES LES NOTÍCIES