Nova convocatòria per a sol·licitar subvencions adreçades a clubs esportius de la Seu d’Urgell

El pavelló de la Seu d'Urgell
El pavelló de la Seu d’Urgell. Foto: ARXIU

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una nova convocatòria per a l’atorgament de subvencions a entitats i clubs esportius que estiguin actius, legalment constituïts i amb domicili al municipi urgellenc.

Els clubs i entitats esportives podran presentar la seva sol·licitud a partir del pròxim dilluns 2 de novembre, i fins el dia 20 d’aquell mateix mes, de manera telemàtica a través del web municipal: http://esports.laseu.cat

Val a dir també que l’atorgament d’aquestes subvencions es portarà a terme abans que finalitzi aquest any 2020, quan s’obrirà el procés per a la justificació dels ajuts, que durarà fins el 15 d’octubre de 2021.

 

Partida de 10.000 euros
Es tracta d’una dotació pressupostària de 10.000 euros que es repartirà entre les entitats esportives de la Seu d’Urgell que ho sol·licitin i que compleixin amb els requisits establerts en les bases reguladores d’aquesta subvenció.

Així, s’estableix que cada entitat esportiva tindrà una dotació fixa de 350 euros, sempre i quan, la suma de totes les quantitats fixes no superi els 5.000 euros (límit del 50% de la partida, tal com s’estableix en les bases reguladores). La resta de diners fins a completar la partida, es repartiran segons la puntuació obtinguda per cada entitat en la valoració dels criteris establerts.

Aquests criteris fan referència, entre d’altres, al volum de despeses i ingressos de les entitats; al número de practicants totals i, entre ells, al percentatge de menors de 16 anys i als de gènere femení; al número d’entrenadors titulats; a les iniciatives en l’àmbit social; o a la utilització d’instal·lacions esportives municipals.

Recordem que aquesta és la tercera convocatòria des que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va recuperar l’any 2018 aquesta línia d’ajuts.

TOTES LES NOTÍCIES