El Poblet de Nadal d’Andorra la Vella tindrà una roda de fira de 27 metres com a principal atractiu

Muntatge de la roda de fira a la plaça de la Rotonda
Muntatge de la roda de fira a la plaça de la Rotonda. Foto: ATV

El Comú d’Andorra la Vella munta una roda de fira de 27 metres d’altura com a reclam per al Poblet de Nadal d’aquest any. L’estructura se situarà a la plaça de la Rotonda i substituirà el passadís de llums dels últims anys.

El Poblet de Nadal d’enguany tindrà una nova atracció principal: una roda de fira de 27 metres d’altura i dotze cabines que capitalitzarà totes les mirades dels turistes que passin per la plaça de la Rotonda. L’estructura, que primerament havia d’estar enllestida de cara a l’Andorra Shopping Festival, es convertirà finalment en el principal atractiu de la fira nadalenca de la capital.

La roda, tal com informen els organitzadors, ha estat construïda a Itàlia pensant en el compliment dels nous protocols de prevenció de contagi del coronavirus. Les cabines estan ventilades i els organitzadors les desinfectaran una per una després de cada volta. A més, l’aforament per cabina estarà limitat a dues persones, o a quatre si són de la mateixa unitat familiar. D’altra banda, també es tindrà cura de mantenir el metre i mig de distància a les cues per pujar-hi.

El Comú no ha volgut desvelar encara quan es posarà en marxa tot plegat, però sí que ha deixat clar que serà dins les properes setmanes.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES