Música folk del Pirineu a la Fira del Bestiar d’Ordino

 trobada amb els acordionistes del pirineu
Cartell publicitari de la mostra de la trobada amb els acordionistes del Pirineu. Foto: Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Els visitants de la Fira del Bestiar d’Ordino tindran l’oportunitat de gaudir, d’una mostra de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, en la qual actuaran set formacions musicals, la majoria duets, amb un total de 15 músics, que desplegaran el seu repertori de música tradicional, sense excloure altres estils, versions i arranjaments. El concert tindrà lloc al Prat del Call a partir de les 5 de la tarda.

La mostra és representativa dels joves valors de la música folk del Pirineu, concretament de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, però també intervindran músics i formacions amb una llarga trajectòria professional. Entre els músics que hi actuaran hi haurà el mateix Artur Blasco, fundador i director de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que va començar a Arsèguel l’any 1976. Blasco, que compartirà escenari amb la violinista Marién de Casimiro, tocarà i cantarà algunes de les peces i cançons que ha recollit als pobles del Pirineu al llarg de més de cinquanta anys.

Els altres grups que actuaran a Ordino seran La Viu-Viu (format per Cati Plana, Eduard Casals i Marc Figuerola), Elías Fernández i Eva Campi, La Sonsoni (amb Pep Lizandra i Elías Porter), Tico Trio (integrat per Josep “Pepón” Vilarrubla, Jordi Blasco i Marc Figuerola), Èrika Weigand i Georgina Fàbregas, i Agustí Porta i Liv Hallum.

Per assistir al concert cal fer la reserva prèvia de la localitat al telèfon +376 878 173 o a l’adreça de correu electrònic ot@ordino.ad . El Comú d’Ordino aplica el protocol i totes les mesures de prevenció contra la Covid-19 segons la legislació vigent.

TOTES LES NOTÍCIES