Llibre inacabat

Juan Juncosa
Juan Juncosa

Es compara la vida amb un llibre inacabat. Una cosa molt poètica, al mateix temps que real. La nostra vida fins a aquest mateix moment és només el que està escrit. Ara que fa poc que hem iniciat un nou any val la pena aprofitar la il·lusió i la bona voluntat que acostuma a tenir.

Per a escriure un nou capítol, és igual com ens ha anat fins ara. Sobretot, si hem passat calamitats o dificultats. El llibre (la vida) s’ha escrit fins aquí. És el moment de fer-li un gir al guió i canviar el rumb si el que tènies no era del teu grat. Inicia un camí d’aventures, o de calma. Ets tu el que decideix el nou camí. Aprendràs noves coses i tindràs noves experiències.

Tu ets el protagonista i tu tries el camí. Converteix el camí en un gaudi, viu les caigudes que puguis tenir com a simples recordatoris que estàs en un nou lloc i que vius a partir d’ara més feliç. Anima’t a realitzar noves activitats, escriure, apuntar-te a grups de lectura, de jocs com els escacs, o qualsevol altra cosa que t’envolti de gent.

Diuen que socialitzar, és a dir envoltar-se d’activitats amb gent ens fa més feliç. Tria aquest nou camí i gaudeix de tot un nou any i una nova vida que tens al davant per a donar-li emoció a aquest llibre del qual parlàvem a l’inici que és la teva vida. Us animo a buscar la lletra de la cantant Rosana Arbelo de la cançó “ser feliç és gratis”.Tots els articles a www.juanjuncosa.com.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES