Les obres d’impermeabilització de la plaça de la Creu Blanca tanquen l’aparcament

La plaça de la Creu Blanca
La plaça de la Creu Blanca. Foto: Google Maps Street View

El Comú d’Escaldes-Engordany ha informat de l’inici de les obres d’impermeabilització de la plaça de la Creu Blanca, paviment que es troba a sobre de les instal·lacions de les piscines i gimnàs comunal. Dites obres començaran en breu i a partir de dilluns 22 de febrer, l’aparcament de la Creu Blanca romandrà tancat al públic.

Els ciutadans que hagin de fer ús d’aparcaments a la zona podran trobar espais a altres equipaments comunals com el de l’Església, el de carrer de les Escoles i també l’aparcament del Pouader.

Així mateix, per garantir que els pares dels alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany, puguin portar els nens a escola i poder estacionar els vehicles, es disposarà tota la zona d’estacionament de 15 minuts (al llarg de tot el costat dret del carrer Copríncep de Gaulle), així com de l’aparcament de Pessebre 21, de 8 a 10 i de 16 a 18, amb caràcter gratuït.

Pel que fa a la circulació no hi haurà cap afectació, però es disposaran efectius del Servei de Circulació del Comú d’Escaldes-Engordany per a la regulació del trànsit, informació i control del correcte funcionament del dispositiu.

 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES