La Seu reobrirà les instal·lacions esportives dilluns si la ciutat entra en la fase 2

Camp de Futbol Municipal Emili Vicente
Camp de Futbol Municipal Emili Vicente (RàdioSeu)

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell reobrirà el pròxim dilluns 25 de maig, sempre que la ciutat entri en Fase 2 de desescalada, les diferents instal·lacions esportives municipals: poliesportiu municipal, pista polivalent, camp de futbol i palau d’esports, així com les pistes de tennis, pàdel i el búlder.

Aquesta reobertura vol facilitar que els usuaris dels equipaments i els clubs esportius de la ciutat que ho desitgin puguin recuperar la seva activitat. Al respecte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Carlos Guàrdia, explica que “des del Servei d’Esports ja s’ha comunicat als clubs usuaris d’aquestes instal·lacions esportives i als abonats al búlder tant la data de reobertura com la nova normativa d’ús d’aquests equipaments”. Guàrdia abunda que “fer prevaldre la salut dels usuaris ha estat la prioritat a l’hora de reobrir totes aquestes instal·lacions”.

Davant d’aquesta reobertura dels equipament esportius de la Seu d’Urgell, el Servei d’Esports ha adoptat diferents mesures per garantir la salut tant d’usuaris com de treballadors municipals.

Les mesures són:

  • Cal reservar prèviament la instal·lació per portar a terme qualsevol activitat.
  • S’han senyalitzat circuits dins les instal·lacions per evitar encreuaments entre usuaris.
  • És obligatori fer ús de mascaretes per accedir a les instal·lacions esportives. En el moment de fer l’activitat física és podran treure.
  • Els vestidors romandran tancats i NO se’n podrà fer ús. Els usuaris hauran de venir canviats de casa, però s’habilitarà un espai a la instal·lació per aquells esportistes que necessitin canviar-se per fer ús d’un calçat o accessoris específics pel seu esport.
  • Els entraments es realitzaran a porta tancada. Només es permetrà l’entrada d’esportistes i entrenadors/entrenadores.
  • S’intensificaran les tasques de neteja i desinfecció dels espais comuns d’aquestes instal·lacions.
  • Aquelles persones que presentin símptomes associables a la Covid-19 NO podran accedir a les instal·lacions. Es podran establir controls de temperatura corporal a l’entrada de cada equipament esportiu.

 

Reserva d’instal·lacions esportives
Per tal de fer ús de les instal·lacions esportives municipals de la Seu d’Urgell caldrà tenir reserva prèvia.

Per utilitzar el poliesportiu, pista polivalent, camp de futbol i palau d’esports cal que els clubs que en fan ús enviïn els programes dels seus entrenaments al Servei d’Esports per tal que aquest els validi.

Pel que fa a les pistes de tennis i pàdel caldrà seguir el mateix procediment de sempre, és a dir, trucant al telèfon del poliesportiu o través de l’aplicació ReservaPlay.

Búlder municipal

Respecte al búlder, s’establiran franges de 90 minuts amb un aforament limitat a 12 usuaris en cada franja horària. Els abonats al búlder hauran de reservar plaça per la franja que desitgin a través de l’aplicació ReservaPlay.

Aquesta franja de 90 minuts, 75 seran per realitzar l’activitat esportiva, mentre que els 15 minuts restants serviran per desinfectar l’espai abans de l’entrada dels següents usuaris.

L’horari d’obertura del búlder ser de nou del matí a nou del vespre, de dilluns a dissabte, i de nou del matí a tres de la tarda, els diumenges.

El Servei d’Esports apel·la a la responsabilitat i sentit comú de tots els usuaris i vol agrair la seva col·laboració i comprensió davant d’aquesta situació extraordinària.

TOTES LES NOTÍCIES