La Seu: Mercat de la Fada del Quer i els mercats de Nadal

Cartell anunciant el Mercat de la Fada del Quer (Aj. la Seu)
Cartell anunciant el Mercat de la Fada del Quer (Aj. la Seu)

Aquesta setmana del pont de la Constitució i la Puríssima, la Seu d’Urgell celebrarà diferents mercats nadalencs, així com també els habituals mercats setmanals, activitats comercials incloses en la programació de Nadal del Món Màgic de les Muntanyes.   

Així, aquest dimecres, 6 de desembre (festiu), tindrà lloc el Mercat de la Fada del Quer amb 20 parades de botigues associades a la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), que es podran trobar al passeig Joan Brudieu de 10 a 20 hores. 

Enguany es comptarà amb la col·laboració dels Armats de la Seu. Hi haurà paella per a dinar, es llegirà el conte de La Fada del Quer i se celebrarà un quinto. A més a més, els follets de la Fada visitaran el mercat a les 12, a les 16 i a les 19 hores.Mercats de Nadal: De divendres 7 (tarda) a diumenge 10 de desembre

També durant aquesta setmana de “pont” a Espanya, se celebraran diversos mercats de Nadal: dijous 7 de desembre, festivitat de la Puríssima, de 15:30 a 20:30 hores; divendres 8 i dissabte 9 de desembre, de 10:30 a les 20.30 hores, i diumenge 10 de desembre, de 10:30 a 19 hores, al passeig Joan Brudieu. 

En aquests quatre mercats nadalencs, urgellencs i visitants, podran gaudir d’una trentena de parades  d’artesania, moda i complements, objectes de decoració i de regal i alimentació, així com diverses food trucks. Aquestes parades tindran peces de qualitat, úniques i fetes a mà per artistes i artesans.

Recordar també que la Seu d’Urgell celebra com és habitual el mercat setmanal, tant avui dimarts, dia 5, com el dissabte, 9 de desembre, al centre històric de la ciutat, amb parades d’alimentació general, moda i complements, entre d’altres.

Cartell promocionant els Mercats de Nadal a la Seu d'Urgell (Aj. la Seu)
Cartell promocionant els Mercats de Nadal a la Seu d’Urgell (Aj. la Seu)

TOTES LES NOTÍCIES