La propietat respondrà a l’aturada del desnonament del Punt de Trobada

El Punt de Trobada

Els propietaris del terreny del Punt de Trobada tenen previst presentar al·legacions al recurs d’empara dels Cachafeiro prop del Tribunal Constitucional que ha aturat l’execució del procés de desnonament. El TC hauria d’emetre el seu dictamen en un termini entre dos i quatre mesos.

Els representants legals de la família Mallol, propietària del terreny del Punt de Trobada entenen que no s’ha vulnerat cap dret fonamental i presentaran al·legacions a l’admissió a tràmit del recurs d’empara que ha presentat la família Cachafeiro al Tribunal Constitucional i que ha fet aturar l’execució del desnonament.

De fet la Batllia havia demanat als Cachafeiro un pla de desnonament per a aquest mateix dimecres que ja no han hagut de presentar.

Fonts properes als advocats de la propietat indiquen que aquests consideren que les sentències de la Batllia i el Tribunal Superior instant a marxar els actuals llogaters són impecables. La fiscalia també pot presentar al·legacions, per a les quals hi ha un termini de tretze dies hàbils.

La decisió del tribunal podria trigar entre dos i quatre mesos, i en funció del dictamen es reactivaria el procés de desnonament o s’allargaria el procés judicial, que hauria d’arrencar de nou.

TOTES LES NOTÍCIES