La Principal de la Bisbal i el grup DKDAS, aquest diumenge a la festa major d’Andorra la Vella

La Principal de la Bisbal
El ritme i el ball estan assegurats amb l’orquestra (La Principal de la Bisbal)

Andorra la Vella celebra aquest diumenge una nova jornada de festa major. Les activitats són variades per a poder escollir i n’hi ha per a totes les edats. De les 8 a les 14 hores se seguirà celebrant el 5è Open de pesca de salmònids amb mosca sense mort, al riu Valira. El lliurament de premis de l’Open es farà a les 16 hores a l’estadi comunal Joan Samarra.

De les 10 a les 14 hores tindrà lloc la Marató d’escacs a la plaça Príncep Benlloch. Pel que fa al Mercal de la Vall estarà obert de les 11 a les 23 hores, al Barri Antic. Al punt del migdia se celebrarà la missa solemne amb la participació de la Principal de la Bisbal, a l’església de Sant Esteve.

A les 13 hores el folklore tornarà a ser el protagonista amb el Ball del Contrapàs d’Andorra la Vella, amb capgrossos i ball de gegants. Es farà a la plaça del Poble.

Si el temps ho permet, de les 15:30 a les 20:30 hores, es durà a terme una activitat proposada pel Consell d’Infants, els Jocs Tradicionals, a la plaça de la Rotonda. També amb el permís del temps, de les 16 a les 21 hores, tindrà lloc al Parc Central la Festa del joc i de l’esport, acte també proposat pel Consell d’infants de la capital.

Al Centre Cultural la Llacuna, a les 16:30 hores, començarà el 16è Campionat de botifarra. A la mateixa hora, però a la plaça del Poble, es podrà gaudir del “Cafè, copa i puro” amb el ball de tarda amb el tercet Join.

Ja a les 18 hores hi haurà ballada de sardanes amb la cobla la Principal de la Bisbal, també a la plaça del poble. A les 18:30 hores, per a la canalla, Festa de l’escuma, proposada igualment pel Consell d’Infants. Es farà al Parc Central.

De cara al vespre, per a les 20 hores, s’ha programat l’actuació final que commemora el 40è aniversari de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella. El lloc, la plaça Vinyes. A les 21 hores, la proposta és cinema a la fresca amb la pel·lícula Aladín. Ens trobem, de nou, amb una altra activitat sol·licitada pel Consell d’Infants. Es projectarà al pati de l’antiga escola espanyola de Ciutat de Valls.

Entrada ja la nit, a les 22:30 hores hi haurà un combinat de circ amb la companyia la Trena, a la plaça del Poble. Finalment, a les 23 hores, a la plaça Guillemó, se celebrarà el gran ball de nit amb la Principal de la Bisbal i el grup DKDAS Show Band (versions i disco).

 

Dilluns, darrer dia de festa a la capital

La festa major d’Andorra la Vella tindrà continuïtat el dilluns dia 8. No hi ha dubte que els concerts de fi de festa, a les 23 hores, a la plaça Guillemó, seran un dels plats forts de la darrera jornada. Ariel Rot & Kiko Veneno amb la seva gira “Un país para escucharlo” i Muchachito Bombo Infierno, així ho evidencien.

TOTES LES NOTÍCIES