La Policia deté tres homes amb més de 1.800 paquets de tabac valorats en prop de 7.000 euros

Tabac intervingut per la Policia i el servei de Duana destinat, presumptament, al contraban (Policia d'Andorra)
Tabac intervingut per la Policia i el servei de Duana destinat, presumptament, al contraban (Policia d’Andorra)

La Policia va detenir la matinada de dimecres, a la frontera amb França, tres homes, cap dels tres residents, de 25, 30 i 31 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac.

Va ser el Servei de Duana qui va requerir la Policia després de controlar dos vehicles a les Bordes d’Envalira amb tabac de contraban al seu interior. Unes hores abans, havien identificat un dels cotxes, un Audi A4 amb matrícula francesa, com un vehicle que pertanyia a un grup organitzat.

A partir d’aquell moment, van fer-ne el seguiment i van veure com estacionava a l’interior d’un aparcament i apagava el motor. Entre les 22 i prop de les 00 hores, diversos cotxes amb matrícula francesa van començar a entrar i sortir del pàrquing.

Davant la sospita que estarien comprant tabac en petites quantitats i portant-lo fins al vehicle que havien identificat, els agents de Duana van controlar l’Audi A4 i el seu conductor, i un segon vehicle, un Peugeot 407, també amb matrícula francesa i estacional al costat de l’Audi, amb dues persones més. A l’interior dels maleters van trobar una gran quantitat de tabac presumptament destinada al contraban. Hi havia un total de 1.863 paquets de tabac valorats en 6.882 euros.Una altra detenció

La mateixa tarda de dimecres, al Pas de la Casa, la Policia va detenir un altre home, no resident de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. Els agents van controlar un grup d’individus, del qual formava part l’arrestat, davant la sospita que podrien dedicar-se al contraban. El detingut va intentar fugir i va agredir un dels agents. 

[do_widget id=category-posts-pro-64]