La gastronomia i cultura de Portugal, a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella

La gastronomia i cultura de Portugal a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella
Durant el mercat es podran fer tastets de diferents productes (Grup de Folklore Casa de Portugal)

El mercat tradicional O FEIRÃO torna a la Plaça Guillemó, a Andorra la Vella, a càrrec del Grup de Folklore Casa de Portugal. La setena edició del mercat tindrà lloc el diumenge, dia 3 de juliol, de les 10 a les 13 hores.

Després de la pandèmia i les limitacions sanitàries, els membres del Grup de Folklore Casa de Portugal tornen a impulsar una fira d’inicis del sègle XX en una de les places més emblemàtiques de la capital, també anomenada de les Arcades.

L’esdeveniment comptarà de nou amb cinc zones temàtiques dedicades a la gastronomia portuguesa, artesania, productes de l’hort, animals vius de granja i una improvisada “tasca” on els visitants podran degustar els productes elaborats amb bacallà, dolços típics i tastar el “vinho verde”.

La part musical anirà a càrrec dels membres del Grup que, vestits per a l’ocasió, presentaran cants i danses del seu repertori etnogràfic.

El mercat tradicional va ser presentat per primer cop a Andorra l’any 2014 i, des de llavors, amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, és una referència quant a aparador de la gastronomia i cultura tradicional de Portugal.

TOTES LES NOTÍCIES