La Colla Laurediana organitza el 4t Talent Lauredià a la Festa Major de Sant Julià

Cartell del Talent Lauredia 2024 (Colla Laurediana)
Cartell del Talent Lauredia 2024 (Colla Laurediana)

La Festa Major de Sant Julià de Lòria es prepara per a acollir la quarta edició del Talent Lauredià organitzada per la Colla Laurediana. Des de l’entitat assenyalen que “apostem fermament per aquest esdeveniment que s’ha convertit en una plataforma destacada per a mostrar el talent local d’Andorra”. El concurs ofereix una oportunitat única als artistes de la parròquia i de tot el país per a demostrar les seves habilitats sobre l’escenari principal de “la millor Festa Major del país”.

Les inscripcions per a participar en el Talent Lauredià ja estan obertes i es poden realitzar a través de l’Instagram de la Colla Laurediana (@collalaurediana) fins al 26 de juliol. “Els artistes seleccionats tindran l’honor de participar en la gran final” que se celebrarà el pròxim 30 de juliol, en un escenari (plaça de la Germandat) per on han passat artistes de renom a escala mundial.

“Per a nosaltres, el Talent Lauredià és més que un simple concurs; és una celebració del talent i la creativitat dels nostres ciutadans”, manifesten des de l’entitat. La iniciativa pretén donar visibilitat a tots aquells artistes que, amb el seu esforç i dedicació, contribueixen a enriquir la vida cultural de la parròquia i d’Andorra.

“Estem molt il·lusionats amb aquesta nova edició del Talent Lauredià. Cada any ens sorprèn la quantitat i qualitat dels artistes que tenim a casa nostra. Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per ells i una manera de demostrar el nostre suport a la cultura local”, acaben assenyalant des de la Colla Laurediana.

[do_widget id=category-posts-pro-64]