La 9a Marxa Popular de l’Associació Marc GG aplega més de 300 persones

Sortida de la 9a Marxa de l'Associació Marc GG des del Prat del Roure (Associació)
Sortida de la 9a Marxa de l’Associació Marc GG des del Prat del Roure (Associació)

L’Associació Marc GG d’ajuda mútua per una pèrdua ha organitzat un any més la seva Marxa Popular que ha recorregut els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, aquest matí de diumenge, 7 de maig, en la que ja ha estat la seva novena edició. Tot i l’amenaça de pluja, el sol ha lluït per les més de 300 persones (malgrat s’han venut més de 500 dorsals) que han caminat en record dels seus éssers estimats.

La marxa, amb un recorregut pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany d’uns 3,5 quilòmetres, apte per a tothom, té per objectiu ser un punt de trobada i una jornada per a recordar aquells que ja no hi són. D’aquí el lema de la marxa “Correm per ells”.

El benefici de la venda de dorsals i samarretes servirà per a continuar la tasca social que fa l’Associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per a acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers.

Després de la marxa, s’ha fet una rifa amb magnífics regals donats pels diversos patrocinadors com forfets, lots de productes i vals de compra o descompte a utilitzar en diferents establiments.

En paraules de la Rosa Galobardes, presidenta de l’Associació Marc GG, “aquesta dia és molt especial per a tothom que hi participa ja que permet recordar el fill o la filla, la parella o els pares que ja no hi són, però que sempre es porten al cor i, a la vegada, compartir-ho de manera festiva i amable amb altres persones i famílies que han passat per la mateixa situació”.

TOTES LES NOTÍCIES