Joan Verdú, preparat per a la doble cita de Copa del Món de Kranjska Gora

Joan Verdú (Imatges: FAE)

Arriba la doble cita de la Copa del Món de Kranjska Gora (Eslovènia), l’última abans de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 que es disputaran al Principat durant la setmana vinent. Joan Verdú, després dels punts assolits a Estats Units a l’última cita WC, i després dels entrenaments a la pista Avet de Soldeu, arriba a les dues curses de gegant de Kranjska Gora amb la motivació ben alta i preparat per a tancar la seva classificació per a les finals.

Joan Verdú arriba a la cita eslovena amb 71 punts a la Copa del Món que el situen en la 18a posició. L’andorrà va sumar els seus primers punts de Copa del Món d’aquesta temporada a Alta Badia (Itàlia), quan va encadenar dues dotzenes posicions que li van atorgar 44 punts (22+22). Després va tornar a puntuar a Schladming (Àustria), quan va ser 16è i va sumar 15 punts, i també els 12 que en va afegir al seu caseller gràcies a la 19a posició a Palisades (Estats Units), fins ara l’última carrera de la Copa del Món que s’ha disputat.Bon record de Kranjska Gora

La cita eslovena és especial per a Joan Verdú, perquè l’andorrà va marcar punts de Copa del Món per primera vegada a aquesta cita de l’any passat, quan va finalitzar 17è a la cursa que, també, es va disputar al mes de març. A Kranjska Gora, dissabte i diumenge, els horaris previstos són a les 9:30h la primera mànega i a les 12:30h la segona.

Joan Verdú, esquiador: “M’ha anat molt bé poder fer un petit entrenament avui divendres perquè la neu amb què vaig estar esquiant a Andorra la setmana passada no té res a veure amb aquesta. Aquí és molt més humida, ha plogut i són condicions molt diferents, i per això m’ha anat molt bé provar el feeling que tindrem demà en carrera. Bones sensacions, tinc moltes ganes de córrer en aquesta pista, és la meva preferida. A nivell sentimental també, perquè l’any passat va ser aquí on vaig agafar per primer cop els trenta en la Copa del Món. Per tant, tinc bon record, conec bé la pista, sé el que he de fer, estic confiat i demà a fer una bona carrera”.

Juan Lago, entrenador: “Veig al Joan molt bé, està molt preparat. Estem molt motivats per a l’última cursa pre-Finals, i anirem amb tot. La neu estarà bé perquè treballaran amb la sal i crec que estarà bé i les condicions seran perfectes per a fer la cursa. Joan té molta confiança a aquesta pista, que l’agrada, i anirem amb tot”.

TOTES LES NOTÍCIES