HP “Be Online”, nascuda per facilitar les classes virtuals en temps del coronavirus

tecnologia
HP ha creat el programa Be online per a fer classes virtuals

La companyia Hewlett Packard ha llençat un programa anomenat «Be Online» per ajudar a continuar amb el ritme acadèmic, en un moment en què les escoles s’han vist obligades a tancar per l’expansió del Coronavirus i en la que els estudiants s’han hagut de confinar a casa.

És un programa pensat per afavorir la connexió entre alumne i professor, aprofitant les capacitats que ofereix la tecnologia en entorns educatius amb una metodologia molt pràctica.

HP “Be Online estimula l’aprenentatge mitjançant l’ús de materials, el desenvolupament d’activitats formatives i l’assessorament continu i personalitzat durant tot el procés de la consultora pedagògica de HP–el Grup AE (Advanced Education), especialistes en innovació educativa.

El programa facilita l’accés a plataformes de col·laboració gratuïtes com Microsoft Teams i Google Classroom. En elles, es creen classes virtuals interactives entre professor i alumne, però no només això, sinó que també es defineix un espai de comunicació i col·laboració entre els mateixos alumnes. D’aquesta manera, es relacionen i se senten més propers.

L’ús és senzill i s’aplica en un espai de temps curt. Sense dubte, és un moment ideal perquè els centres educatius i les institucions es transformin digitalment i es dotin dels recursos necessaris, de cara a un futur. El nou programa està disponible en diferents idiomes per tal d’adaptar-se a tothom.

Per Eva Remolina