Horòscop del 6 al 12 de febrerÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Són moltes les idees que us passaran pel cap aquests dies, ja que a part d’estar creatius i creatives tindreu un afany de ser els protagonistes de tot. Potser en certa forma necessiteu cridar l’atenció perquè últimament és com si us haguessin deixat una mica de banda, i si cal fer alguna animalada perquè destaqueu una mica d’entre la gentada no passa res sempre i quan no feu mal a ningú, és clar.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
El camp dels amics serà un dels que us sorprendrà més en aquests dies, gent amb la que ja no comptàveu per a res us farà costat en moments donats, de baixada de moral en picat. També descobrireu que la vostra parella forma part del que són els amics i que hi podeu confiar d’una manera oberta i sincera. De totes maneres hi ha molts bons aspectes per a vosaltres i us passaran coses positives.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Se us prepara alguna sorpresa a la feina i pels aspectes que hi ha serà bona, ja arribarà no cal que us precipiteu i sobretot aneu més amb compta amb el que dieu, que de vegades se us escapen coses que més valdria que us calléssiu, ser discrets i delicats no és el vostre fort i de vegades hi poseu la pota fins al cap de munt, vosaltres heu de decidir què dieu però heu de pensar el que pot passar desprès.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi haurà unes ganes grans de buscar la manera de canviar d’imatge, ara bé, tingueu en compte que els aspectes que teniu us poden donar uns gustos, com una mica estranys i no us serà massa profitós canviar d’imatge si us heu d’envellir uns quants anys. El millor que podeu fer és que algú us vingui a acompanyar per a ajudar-vos a triar la roba o el pentinat nou, una segona opinió serà important.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Val que hi ha coses que de vegades no les feu prou bé però sembla que últimament només fan que sortir històries que us tallen les ales a les vostres il·lusions, no us capfiqueu que només són males passades que juga la vida per a mirar si aneu creixent personalment, en cap moment és un ajust de comptes per alguna cosa que hagueu fet. I per cert ja podeu estar contents perquè en el camp dels diners, molt bé.

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Aquests dies us haureu de controlar una mica, tot rutlla bé però el tema de la salut serà una mica complicat, procureu estar una mica pendents de vosaltres i si us trobeu malament aneu al metge que sabrà què heu de fer. De totes maneres no patiu que no hi ha res greu i per altra part us anirà bé estar una mica baixos perquè així us ajudaran una mica més del que solen fer. Podeu tenir sort en tema de diners.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Encara que us sembli que les vostres idees han marxat a donar vols per a no tornar, no és així; haureu de tenir una mica més de paciència que ja vindran una altra vegada. De totes maneres mentre espereu seria bo que féssiu endreça a casa que ho heu abandonat una mica i s’haurien de llençar coses que no fan cap servei, d’aquesta manera també renovareu les idees perdudes pel camí i estareu millor.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
No us aconsellaria que us gastéssiu massa diners amb loteria perquè la sort en l’atzar no sembla pas que us acompanyi però com que sempre hi ha excepcions, feu el que vulgueu. El que sí que no heu de deixar de fer és posar-vos protecció si teniu una nit boja ja que estareu molt sensibles a les infeccions i pot ser un problema no massa agradable, si convé aneu al ginecòleg que us doni un cop d’ull.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Tot i que les coses no sembla que hagin millorat massa, podríem dir que ara almenys en el camp de la comunicació esteu més passius i més comprensibles i això és un gran què, almenys no us enfadeu. El camp que tindreu millor serà el dels estudis i sobretot el dels desplaçaments, o sigui que per a vosaltres el millor serà anar d’excursió a algun lloc que us agradi i us faci distreure alegrament.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
És d’envejar els dies que passareu en el camp sentimental, sobretot si esteu en parella ja fixa des de fa temps. Estareu molt sensibles i romàntics, creant un ambient molt adequat per a demostrar-vos el que us arribeu a estimar. Això és molt maco però també hi sou els que no teniu parella, a vosaltres us diré que heu d’aprofitar el romanticisme per a anar a lligar corrents i buscar la parella definitiva, si en voleu.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
No en feu massa cas si al llarg d’aquests dies us passen coses una mica estranyes, però és que les energies que us envolten són molt fortes i això pot provocar alguna reacció un tant diferent a les que viviu normalment, de totes maneres no us heu d’espantar que no passa res. Per altra banda estaria bé que us anéssiu a banyar al mar o a la piscina, necessitareu molta aigua per a relaxar-vos, i ja sé que fa fred.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Tot i que és probable el trencament d’algun projecte que teníeu, no heu de patir us sortiran noves expectatives favorables i amb més futur del que us pensàveu, tingueu paciència i deixeu que tot vagi venint pel seu propi peu. Per altra banda us convé fer algun viatge, no massa llarg però sí com per a desconnectar una mica de l’ambient que viviu cada dia, i per a veure imatges diferents, més obertes.

TOTES LES NOTÍCIES