Horòscop del 29 de novembre al 5 de desembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Mostra’t disposat a cedir davant un atac, ja que la persona que es posa agressiva és perquè ho està passant malament. Treball: Mart entra en el sector professional al final de setmana i pot donar-te més feina. Estigues preparat.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Canvia la teva forma d’expressar-te, perquè les teves paraules poden ser malinterpretades. Necessites canviar certs hàbits. Treball: dies de contactes, que et permeten trobar feina si l’estàs buscant. Període de noves experiències.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Qui es proposa una cosa l’aconsegueix. Aquesta és la teva consigna aquests dies, així que no deixis que el teu objectiu se t’escapi de les mans. Treball: Mercuri el teu planeta regent, sempre t’afavoreix, i et notaràs que estàs inspirat, tira endavant els teus objectius.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El millor és que no discuteixis amb ningú, perquè et prendràs les coses pitjor del que són. Estàs molt susceptible.
Treball: durant aquests dies evita prendre decisions, quedar amb gent o ficar-te en tasques, que et resultin un llast.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
L’amor et dona sort. Hi ha persones properes que et proposaran coses bones. Treball: aquests dies et toca claudicar davant l’evidència que hi ha coses que no domines del tot i que és millor que les aprenguis al més aviat possible.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Quan t’obstines a fer les coses millor, a posar-li amor a les teves respostes, la reacció de la gent és immediata. Treball: renunciar a un projecte et pot fastiguejar, però serà transitori. Modifica’l i presenta’l més endavant.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Utilitza més que mai la diplomàcia per sortejar els obstacles que poden sorgir en la teva relació. No t’enfrontis. Treball: et costarà molt mantenir el tipus, pot anar més enllà de les teves competències, o contra els teus interessos. Vigila.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Estàs a punt de rebre més del que esperaves. Et sentiràs reconfortat i recompensat. Bona setmana en general. Treball: ets experta detectar problemes i revisar el que no funciona, i gaudiràs davant els reptes que se’t presenten.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
L’amor et proporciona tota classe d’experiències, que poden anar de la simple abraçada a la intensitat d’allò més profund del teu interior. Treball: hi ha decisions que has de prendre que et portaran a canviar d’estructures. Serà per a millor.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Algú del teu passat podria reaparèixer en la teva vida i fer-te recordar experiències que et van marcar. Treball: has d’optar per comunicar-te més, treballar en equip i valorar les opinions dels altres. Període de noves experiències.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Demanes comprensió, quan no sempre ets capaç d’aplicar aquesta petició al teu propi comportament. Passa revista a les emocions que generes. Treball: excel·lent aspecte planetari, per tirar endavant una tasca important.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Ves amb compte amb les promeses sentimentals que fas, no les llancis a tort i a dret. Treball: invertir en la teva creativitat resultarà més profitós que fer-ho en les possibilitats d’altres persones. Creu en tu i aposta fort.

TOTES LES NOTÍCIES