Primera victòria del FC Andorra fora de casa (0-1)

FC Andorra vs els d'Eder Sarabia
Un partit entre els d’Eder Sarabia i el FC Andorra. Foto: FC Andorra

El FC Andorra ha aconseguit la primera victòria de la temporada fora de casa al camp del Sabadell. Els d’Eder Sarabia s’han imposat 0 a 1 amb un gol d’Adrià Vilanova en el minut 88 de partit.

Ivan Gil ha entrat en els darrers minuts i ha revolucionat l’atac tricolor. Un xut seu a la sortida d’un córner ha topat amb el pal i el rebuig ha anat als peus de Vilanova que ha marcat el gol definitiu a dos minuts del final.

Abans l’Andorra havia fet mèrits per aconseguir la victòria, però un cop més, el desencert de cara a porteria ho estava impedint. Amb aquest triomf els tricolors se situen a només dos punts de les posicions de play-off d’ascens.

Ara cal centrar-se en la Copa del Rei, dimarts eliminatòria al camp del Náxara, a partit únic.