Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et costarà ben poc deixar de costat els compromisos familiars, per sortir de festa. Vigila!, pots provocar un conflicte. Treball: valora els esforços, si t’estan ajudant a arribar a fi de mes, reflexiona.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Les persones que t’estimen t’entenen, contribueixen a la teva estabilitat emocional. Expressa’ls el teu agraïment. Treball: la teva sinceritat és molt necessària, hi ha moments en què tot ha d’estar clar per avançar.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estaràs més relaxada i feliç, perquè has fet el que et dictava el cor. Els teus sers estimats et troben a faltar. Treball: un company et dirà un altre punt de vista, no és una crítica. Accepta l’opinió i tingues-la en compte.
 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Alguna cosa que portaves temps esperant t’emocionarà: un retrobament, una reconciliació, el compliment d’una il·lusió. Treball: et prestaran ajuda per poder organitzar-te millor, aprofita i cerca més estratègies laborals. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Entre unes coses i unes altres pots sentir-te molt atabalada. Pren-t’ho amb humor, desdramatitza. Treball: no se t’ocorri reclamar més diners; limita’t a recordar els teus drets, però sempre de la manera més conciliadora.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estàs disposat a donar-li a la teva parella el que et demana, inclús en contra dels teus desitjos? Pensa-ho abans de cedir. Treball: algú et traurà d’una dificultat, t’estranyarà la seva solidaritat, però encara queden bones persones. Valora-ho i confia més.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Quan els sentiments es tornen possessius, és que els falta harmonia i equilibri i deixen d’aportar felicitat. Reflexiona. Treball: si comparteixes ocupació amb algú que et treu de les teves caselles, respira a fons i no et piquis.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Carregar amb picabaralles del passat no t’ajuda a sanar les teves emocions. Passa pàgina i reneix. Treball: si rectifiques, comptaràs amb suport, però has de creure en tu i no esperar que els altres et treguin les castanyes del foc.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Bon moment per escoltar savis consells. Viu la teva passió, i
si t’has enamorat, endavant. Treball: s’incrementen propostes laborals, aprofita a fons els teus contactes. El factor sort t’afavoreix.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Aquests dies et toca seguir aclarint moltes coses, perquè el diàleg constructiu t’ajudi a superar el sot que has viscut. Treball: et demanaran que iniciïs un projecte. Encara que estiguis en baixa forma, brillaràs.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No expliques les teves coses, i les persones properes volen saber els seus sentiments. No et resisteixis més i surt del teu hermetisme. Treball: bon moment per llançar propostes, afavoreix a les teves aspiracions. Període fructífer.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Setmana frenètica, tot va de pressa. Vius emocions sense temps per assimilar-ho. Baixa dels núvols i busca la teva pau interior. Treball: es necessita un temps per a cada cosa, no donaràs a l’abast. Dosifica les teves forces i delega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada