Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Una setmana intensa. Deixa que flueixin les emocions, allibera la teva passió. Gaudeix aquests moments. Treball: les teves idees són bones, es tracta de canalitzar un equívoc amb un client. Tot acabarà molt bé.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Setmana d’alts i baixos. Si canvies les situacions que et disgusten, t’ho passaràs millor contra qualsevol atac. Treball: la sort és per a qui la busca i aprofita. Excel·lent moment per trobar el que cerques. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Setmana d’aportar idees de com aconseguir el que et proposes en l’amor, tindràs l’ajuda dels teus amics. Treball: algú vigila com t’organitzes, pot ser que et donin noves oportunitats, esforça’t i ho aconseguiràs.
 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La lluna plena genera els millors efectes si t’enfoques a allò positiu. Pensa només a treure-li avantatges. Treball: saps evitar els enfrontaments i sols sortir guanyant, però no perdis la humilitat. És millor callar i escoltar. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Fa temps que estàs ocultant sentiments i això t’afecta, és un bon moment per desbloquejar-los. Sincera’t. Treball: bona setmana per al teu enginy, però tingues el cap en el seu lloc o els teus esforços no es materialitzaran. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Entres en un conflicte amb una persona a la que estimes. Aquest llast no et beneficia, et fa mal. Perdona. Treball: saps el que et dóna estabilitat, no canviïs d’estratègia, qui ho persegueix ho aconsegueix, i tu ho aconseguiràs.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et costa decidir-te i aquests dies et presenten plans molt atractius, no dubtis o ho acabaràs lamentant. Treball: opta per retirar-te si alguna cosa se’t resisteix més de tres vegades. Confia en les teves possibilitats reals, encertaràs.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

T’espera algun embolic aquests dies, però dels bons, una aventura sentimental que fa temps que estàs desitjant. Treball: vés amb compte amb les confusions respecte a un client, el cansament et pot jugar una mala passada.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Centra’t a donar amor perquè la teva tendresa resultarà molt seductora. Si no tens parella, la solteria no et durarà. Treball: quan penses que tot està malament, la teva sort canvia i recuperes el que havies perdut, la fortuna tornarà. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La nostàlgia es fa molt present aquests dies, els records del passat t’envaeixen. Pensa en el present i en l’amor que reps. Treball: una discussió sense importància deriva en quelcom més seriós, la conciliació és el millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Ets servicial, però a la teva manera. És moment d’oferir-te sense condicions, algú et necessita, ja. Treball: la teva labor és més emocional que professional. Procura recuperar l’estima d’aquesta persona que no et parla.
 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

De vegades et preguntes que fan els altres per tu, és moment de demanar tota l’ajuda que necessites. Treball: has de posar-te les piles per estar a l’altura del que et demanen, es tracta d’alguna cosa urgent. Activa’t i supera el teu desànim. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada