Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aquests dies estàs més reservat del que és normal en tu, fins i tot una mica malenconiós. Grans passions que et dominen amb possibilitat d’enamorament. T’agradaria tenir més autoritat a la feina.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pots tenir una conversa seriosa i profunda amb la parella que serà de gran ajuda per a la relació. Sortides amb amics amb la finalitat de divertir-te. Temps de descobrir els teus talents amagats.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Cautela en assumptes materials. Molta energia per endegar projectes professionals innovadors. Tindràs inspiració per escriure i serà molt gratificant i alliberador. Ajuda desinteressada d’un amic.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Seria bo que poguessis desconnectar de les teves preocupacions laborals per garantir la teva salut. Si no tens parella, pots conèixer una persona comunicativa i de bones maneres que et captivarà.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et sents prou realitzat en l’àmbit laboral però saps que cal fer canvis per actualitzar-te. Compte de no tancar-te massa en tu mateix doncs podries acabar aïllant-te excessivament i perdent l’alegria.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Obligacions amb persones de la família que no et vénen de gust. Pots enamorar-te d’algú de qui et separen uns quants anys. Et sents energèticament renovat i et sedueix la idea de tornar a tenir fills.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Comunicació amb persones d’altres països o cultures de la que pot derivar una bona amistat. Et poden venir llegats o herències importants dins l’àmbit familiar. Gaudiràs dels jocs de competició.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Manifestaràs emocions intenses i directes. Bona comunicació amb figures maternes o amb el món femení en general. Obres de millora o decoració de la llar. Et planteges treballar a casa.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moment especialment expansiu de la teva persona. Cal transformar el sector econòmic, les pautes antigues ja no serveixen. Mentalment inquiet, fins i tot amb insomni. Poden sorgir molt bones idees.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Segueix l’esforç per equilibrar l’economia. Esperes que arribi el moment de fer-te present. Meditació i aprofundiment dels teus límits i pors. Vols millorar les teves formes i fer-te més proper.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Molta energia per lluitar pels teus ideals. Hi ha projectes professionals que t’agradaria estructurar però per ara et manquen recursos econòmics. Sentiments profunds i veritables amb la parella.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

És bo que comencis a creure més en tu i que estructuris un pla d’acció per millorar el teu sector professional, àrea on poden esdevenir importants i beneficiosos canvis, però cal que moguis fitxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada