Gran resultat de l’andorrà, Marc Gasa, a la volta a Peramola del Circuit Fer

Els tres primers classificats de la categoria masculina de la volta a Peramola (@mountain_moments_team)

Aquest passat dissabte, 8 d’abril, iniciant la segona temporada en actiu de l’equip andorrà Mountain Moments (equip amateur de trail run i skimo) uns quants corredors es van desplaçar fins a Peramola, a l’Alt Urgell, per a disputar la primera cursa del Circuit Fer que transcorria per la serra de Sant Honorat.

Com a resultats més destacats, el corredor andorrà, Marc Gasa Birbe, va aconseguir una boníssima  segona posició cobrint la distància de 25k i 1.600 d+ amb un crono de 2h28’11’’ entrant darrera del guanyador absolut, el corredor català Marc Ollé que va fer un crono de 2h25’16’’.

I, en categòria femenina, la corredora de la Seu d’Urgell, Mireia Monistrol, va creuar la línia d’arribada, també en la cursa de 25k, en tercera posició femenina, realitzant el recorregut amb un crono de 3h23’11’’.