Fricandó de vedella amb bolets


Avui us portem una recepta de la cuina tradicional catalana amb aquest fricandó amb bolets. Estigueu atents i seguiu els diferents passos. Si podeu feu el plat el dia abans, prepareu una bona taula, un bon vi i digueu als amics que portin força pa. El necessitareu!

Ingredients per 5-6 persones:

-1300g de bistec de vedella ( 14 talls)
– 50g de llard de porc
-150ml d’oli d’oliva
-1 branca d’api
-1 Porro
-4 pastanagues
-2 cebes
-2 fulles de llorer
-4 grans d’all
-2 tomàquets madurs
-100ml de vi ranci
-Farina
-1.5l de brou d’escudella
– Farigola, romaní, anís en gra, pebre negre, orenga i nou moscada
– 150g de rossinyols
-150g de trompetes de la mort
-150g de camagrocs

 

Salut i bon menjar!

 

Podeu trobar més receptes a cuinateca.cat

 

 

TOTES LES NOTÍCIES