Com remodelar l’habitació perquè sembli nova

Parella pensant el el disseny de l'habitació
Parella pensant el el disseny de l’habitació (Istock.com)

L’habitació és un lloc on es passa moltíssim temps al llarg del dia. No solament és un lloc per a descansar, sinó que és un lloc per a estar tranquil i per a fer activitats d’oci. Per aquest motiu, ha d’estar en perfectes condicions perquè et sentis a gust en ella. Si la teva habitació t’ha cansat o no acaba de donar-te l’harmonia que necessites, et donem alguns consells per a remodelar-la amb poc pressupost perquè sembli nova.

Una de les millors maneres de canviar completament l’estètica de l’habitació és canviar el color de la paret, triant aquells que de veritat t’agradin i et facin sentir còmode.

La segona cosa que pots fer és decorar amb elements com a quadres, pòsters i altres objectes decoratius. En tercer lloc, pots col·locar una prestatgeria nova, que també t’ajudarà a tenir-ho tot més ordenat.

Una altra cosa que es pot canviar fàcilment és el llum de l’habitació, sigui la de sostre o la de la tauleta de nit. I un mirall no pot faltar, que serveix per a donar-li més amplitud i il·luminació a l’espai.

Finalment, cal no oblidar el llit, ja que és el lloc més important del dormitori i el centre d’aquest. Canviar el llit pot donar-li un toc decoratiu de qualitat al teu dormitori, canviant també els vells capçals per dissenys moderns o afegint un canapè per a guardar les teves coses. Tenir un bon llit t’ajudarà a descansar millor i així estar més content.

Per vivirhogar.republica.com / AMIC – Tot Sant Cugat 

TOTES LES NOTÍCIES