Esteve es manté 18è en la general del Tour de Ski en ser el 25è temps en els 15km persecució

Irineu Esteve a la Copa d'Europa de Goms.
Irineu Esteve a la Copa d’Europa de Goms. Foto: FAE

Avui s’ha disputat la cinquena etapa del Tour de Ski, última de les que dues previstes a l’estació italana de Toblach, amb els 15km persecució. Irineu Esteve ha finalitzat en la 25a posició de la cursa d’avui, en la 31a plaça de l’acumulat dels dos dies (sumant el temps perdut ahir) i aconsegueix mantenir el 18è lloc a la general.

Avui era un dia per minimitzar problemes després del resultat cronometrat del dia anterior en què Esteve va perdre una mica de temps. En la cursa d’avui, de 15km persecució, se sortia amb l’acumulat del temps del dia anterior, amb la qual cosa, com ja va dir ahir el tècnic, Joan Erola, estar en les posicions capdavanteres anava a ser una missió complicada.

Amb tot, Esteve ha aconseguit avui el 25è temps de cursa -aquesta és la posició que marca punts en Copa del Món- amb 36.07, mentre que en l’acumulat dels dos dies de competició a Toblach ha estat el 31è, amb un crono de 37.57,8, a 3.24,9 del vencedor, el rus Alexander Bolshunov (34.32). Amb aquest resultat, el fondista andorrà es manté en la 18a posició en la general. El líder és Bolshunov, amb 2.15.51, mentre que Esteve es troba a 5.46.

Ara l’equip viatja a Val di Fiemme, on es disputen les tres curses que resten d’aquest Tour de Ski 2021.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES