Esquí de fons: Irineu Esteve recupera sis posicions a la general del Tour d’Ski després dels 20km persecució

Irineu Esteve en la prova de 20km del Tour d'Ski
Irineu Esteve en la prova de 20km del Tour d’Ski (Modica / Nordic Focus)

La segona i última jornada a Oberstdorf -quarta del Tour d’Ski- s’ha saldat amb la recuperació de sis posicions que ha aconseguit l’esquiador de fons andorrà, Irineu Esteve, després de la cursa dels 20km persecució. Si ahir acabava la prova dels 10km individuals en clàssic 46è a la general, avui dimecres ha aconseguit recuperar sis places i pujar, a falta de les proves de Val di Fiemme, a la 40a posició.

Avui Irineu Esteve ha estat el 50è temps a la cursa dels 20km persecució que tancava els dos dies programats a l’estació alemanya d’Oberstdorf. L’andorrà ha marcat en meta un crono acumulat -sumat el temps perdut el dia anterior- de 43.38,4 a 2.02,6 del primer, mentre que en la cursa en si, de 20km, ha estat el 40è amb 41.34,4.

Esteve és ara 40è a la classificació general del Tour d’Ski, amb un crono total de 1h34.49,0, a 3.47,0 del primer classificat, que és el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (1h31.02,0) i a 55 segons de la 30a plaça que ocupa ara el suís Beda Klee (1h33.54,0).

Joan Erola, entrenador d’Esteve: “Avui ha anat millor que ahir, el rendiment ha sigut més bo, hem recuperat sis posicions a la general. Ahir vam perdre bastant temps a la general. Però no sortim molt contents d’aquestes dues etapes d’Oberstdorf perquè eren una mica clau per a nosaltres per a lluitar per una bona posició en la general, i se’ns ha ficat molt costa amunt. Però, ara anem a Val di Fiemme a intentar a veure si podem treure bones curses allà. Hem de seguir intentant-ho fins al final. Ara ens queda demà passat (divendres) un sprint i llavors ja vindran les dues curses de distància i esperem ser més competitius allà i poder recuperar llocs en la general i optar al millor lloc possible”.


La resta de curses del Tour d’Ski

El Tour d’Ski marxa ara a Itàlia, a Val di Fiemme, on se celebraran tres curses finals. El divendres 6, l’sprint en clàssic, per continuar el dissabte 7 amb els 15km en sortida massiva en clàssic, i tancar el diumenge amb els 10km de sortida massiva també, en lliure, per a pujar l’Alpe Cermis.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES