Espanya aposta per obrir les estacions d’esquí

Esquís damunt la neu
Esquís damunt la neu ARXIU)

Espanya es desmarca de França i Alemanya en el debat sobre la conveniència de mantenir tancades les estacions d’esquí fins passada la campanya de Nadal i aposta per obrir les estacions d’esquí “amb seguretat”. Així ho ha defensat la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya, Reyes Maroto en una entrevista a Ràdio Nacional d’Espanya.

Creiem en els nostres protocols de seguretat i amb les mesures que hem pres com la d’exigir PCR a tots els viatgers internacionals hem garantit que Espanya és una destinació segura“, ha dit.

El debat ha sorgit després de la proposta de la cancellera alemanya, Angela Merkel, de buscar un consens europeu per mantenir tancades les estacions d’esquí fins a mitjans gener per evitar repunts de contagis de Covid-19 derivats de l’activitat turística.

El ministre de Salut andorrà, Joan Martíenz Benazet, ha manifestat aquest divendres que la decisió per Andorra es prendrà tenint en compte la situació dels països veïns, en la mateixa línia que es va pronunciar el cap de Govern, Xavier Espot.

TOTES LES NOTÍCIES