Escaldes: ajornada la conferència d’Stefano Mancuso, del cicle Transversals, per Covid

El científic i divulgador, Stefano Mancuso
Ja s’està buscant una nova data per a la conferència de Mancuso

El Comú d’Escaldes-Engordany comunica que la conferència que havia d’oferir aquest vespre de dimarts el prestigiós científic, Stefano Mancuso, s’ha hagut d’ajornar perquè el ponent està malalt amb Covid.

Vist l’interès que desperta entre el públic i l’oportunitat que suposa poder tenir a Andorra aquest reconegut investigador, el Comú d’Escaldes-Engordany i el ponent estan buscant una nova data per a la conferència.

Stefano Mancuso és científic i divulgador. És pioner i una de les màximes autoritats mundials en el camp de la neurobiologia vegetal i un gran defensor de la intel·ligència i la sensibilitat de les plantes. És professor titular de la Universitat de Florència, professor titular de l’Acadèmia Georgoli, dirigeix el Laboratori Internacional de Neurobiologia Vegetal amb oficines a Florència, Kitakyushu, Bonn i París i és membre fundador de la International Society for Plant Signaling & Behavior.

Ha publicat més de 250 articles científics en revistes internacionals i diversos llibres amb els que ha aconseguit premis com el “Wissenschaftbuck des Jahres” del Ministeri de Ciència i Tecnologia d’Àustria al millor assaig científic de l’any (2016) o el Premi Galileo 2018, el guardó més prestigiós de no-ficció científica.

TOTES LES NOTÍCIES