Es licita la campanya 2021 de pavimentació i reforç de les carreteres generals, secundàries i carrers

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres,
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres. Foto: Arxiu

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació de la campanya 2021 de nova pavimentació i reforç de les calçades de les carreteres generals, secundàries i carrers del país.

Com en anys anteriors, el Departament de Mobilitat del Ministeri d’Ordenament Territorial s’ha encarregat de la redacció del projecte i d’efectuar l’inventari de l’estat actual del ferm de les carreteres generals, carreteres secundàries, vies urbanes i carrers, que ha determinat les seccions de carretera objecte d’aquest projecte. Per a l’elaboració de l’informe també s’ha sol·licitat als comuns un llistat de treballs de nova pavimentació o reforç dels carrers que consideren que han de tenir un tractament en la corresponent campanya a càrrec del Govern.

La forma d’adjudicació és de concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació urgent. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.adwww.e-tramits.ad,  o  es  pot  recollir  al  Servei  de Tràmits de la planta baixa de l’Edifici Administratiu del Govern. Les empreses interessades han de presentar les seves ofertes en un sobre tancat al mateix Servei de Tràmits, en horari d’atenció al públic, fins al 10 de març del 2021.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES