acordió i violí
Acordions i violí

Debatre de forma col·lectiva el context actual de la música d’arrel i quin serà el seu futur. Aquesta és la fita principal que persegueix el Primer Congrés Nacional de Música d’Arrel, que tindrà lloc al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona del 17 al 19 d’abril. La convenció està coorganitzada pel Col·lectiu La Xeixa, la Direcció General de Cultura popular i associacionisme cultural de la Generalitat de Catalunya, el Centre Artesà Tradicionàrius i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa de la jornada, que de moment és provisional, s’estructura en diversos apartats: la identitat, els models d’organització professional, la comunicació i difusió de projectes i esdeveniments, la creació artística, els models pedagògics, el llegat i el relleu generacional.

Les temàtiques s’identifiquen amb els objectius establerts per ‘La Xeixa’, la màxima impulsora del Congrés. El col·lectiu, format per joves professionals i activistes de la música d’arrel, parteix de la voluntat de fer revifar aquesta expressió artística al territori. Durant les pròximes setmanes es donaran més detalls respecte a l‘obertura d’inscripcions al Congrés i també sobre les persones que presidiran les ponències programades.

Si vols saber-ne més, pots consultar el programa del Congrés Nacional de Música d’Arrel aquí.

Ens de Comunicació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada