Els Verge experimentareu un creixement professional de l’1 al 7 de marçÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Un amic et posarà a prova i és la teva fidelitat la que està en dubte. Hauràs de saber guardar un petit secret i no emetre cap judici en una situació sentimental aliena. Sigues prudent. Treball: ser emprenedor i estar obert a les novetats és la clau.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Amb Venus, planeta regent del teu signe i el teu cor, en retrogradació en Àries, tot apunta a que tindràs tendència a veure les coses pitjor del que són. No és moment per a prendre decisions. Treball: t’hauràs d’alliberar d’una tasca que malgrat que t’agrada no pots assumir-la.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
T’agrada el suport de la teva família, però aquesta setmana hauràs de prendre decisions sol, la teva parella, família o amics poden estar absents. Treball: qualsevol manera de comunicar-te és favorable perquè saps expressar-te, però aquesta setmana deixa parlar els altres.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Deixar expressar el teu cor està molt bé, però la lògica i la raó han de moure els ressorts de la teva voluntat. L’ansietat serà el teu principal problema. Aquest és un període de transició i l’important és que busquis la calma interior per a no sentir-te tan vulnerable.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Ofereix a les persones estimades el millor de tu mateix i comprovaràs com aquests detalls milloren les teves relacions. No estiguis tan pendent de tu. Treball: una bona idea es mereix continuïtat i voluntat per a portar-la a terme, posa tot el teu potencial.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Aparca els teus dubtes, pensa que la vida t’ofereix el que estiguis disposat a viure. Posa valor a les teves emocions i declara’t, atreveix-te a viure amb el cor fortament ancorat en l’amor. Treball: experimentaràs un creixement professional, estàs en alça.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Cura les teves emocions internes perquè les teves relacions personals no tinguin data de caducitat, ets tu qui ha de trobar la clau. Et vindria bé oxigenar-te dóna’t temps i espai. Treball: pots obtenir algun benefici extra, estàs de sort.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Els teus sentiments estaran confusos perquè la vida t’està donant molt més del que esperaves. Ja saps és qüestió de creure-t’ho perquè continuï passant. Treball: les obligacions laborals no seran la teva principal preocupació, però necessites organitzar-te millor.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Si veus clar el que els teus sentiments estan experimentant, pot ser que ho hagis de compartir amb la persona que no ho veu tan bé i que s’està fent moltes preguntes, sigues sincer. Treball: hauràs de solucionar un problema de convivència laboral, et convé arreglar-ho.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
El diàleg tranquil i constructiu és l’única via per a aclarir un petit desajustament familiar, parlar i deixar els retrets és la solució. Treball: evita actuar pel teu compte, està bé tenir iniciatives però hi ha moments que has de consultar i passar del protagonisme.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Les relacions humanes són la el teu fort quan t’obres a la gent, quan sents que la unió fa la força. Treball: si desitges ampliar les teves expectatives laborals trobaràs el que busques. Dedica’t al que realment vols, és el moment, aprofita’l.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
El protagonisme te l’enduus no només perquè hi ha gran activació planetària en el teu signe, sinó perquè et trobes atractiu i fantàstic i això és el que irradies. Treball: Si et falta llibertat a l’hora de treballar, hauràs d’esforçar-te i adaptar-te a les circumstàncies.

TOTES LES NOTÍCIES