Els millors aliments per menjar abans d’entrenar

Aliments per a entrenar
Aliments per a entrenar (istock.com)

Malgrat estiguis temptat/a de retallar calories per a perdre pes, el que mengis abans d’entrenar omplirà el teu dipòsit de benzina per a maximitzar el teu esforç i els teus resultats. Ara bé, cal saber el que es menja abans de fer exercici. Els millors aliments preentrenament són:

Els plàtans són les barretes d’energia natural. Estan carregats d’hidrats de carboni fàcils d’absorbir i potassi, la qual cosa manté la funció muscular i neuronal. Mig plàtan abans d’entrenar mantindrà els teus nivells nutricionals elevats. Els plàtans són molt recomanables sobretot per a entrenar al matí. Aixeca’t i pren-te mig plàtan amb mitja tassa de iogurt grec. Espera mitja hora abans de començar.

La civada és l’aliment estrella. Aquest cereal et manté amb energies durant el teu entrenament gràcies a la seva vitamina B. Mitja hora abans del teu entrenament pren una tassa de civada barrejada amb un iogurt.

Pa integral. Una fogassa de pa integral és de les millors fonts d’hidrats de carboni. Pots acompanyar-la amb melmelada, mel o un ou cuit per a augmentar les proteïnes. Si sols entrenar durant el teu temps de dinar, menja pa integral 45 minuts abans i afegeix una mica de gall dindi.

Batuts de fruites. Són rics en hidrats de carboni i proteïnes d’alta qualitat. A més són fàcils de consumir i ràpids de digerir.

Per Consejosfitness.com

 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES