Els escacs andorrans, a la 3a Setmana Catalana de l’Esport

Les germanes de la Riva recollint uns guardons (FEVA)
Les germanes de la Riva recollint uns guardons (FEVA)

Les jugadores del GEVA-CEA Ariadna de la Riva (1677 FIDE) i Jana de la Riva (1152 FIDE) formaran part, aquest cap de setmana, del combinat internacional que participa a la 3a Setmana Catalana de l’Esport que se celebrà a Castelldefels l’1 i 2 de juliol. El torneig també comptarà amb la participació de les seleccions de Catalunya, de Canàries i de l’equip mallorquí Reis i Dames.

Les companyes d’equip de les germanes de la Riva seran la Mestra FIDE femenina de Cuba, Penélope González, (1923 FIDE) i la russa, Eva Voronaya, (1610 FIDE) mentre que el capità del combinat internacional serà el Gran Mestre d’Andorra, Òscar de la Riva.

El torneig, que serà vàlid per a ELO FIDE, es disputarà en format lliga (tots els equips contra tots) a tres rondes i a un ritme de joc de 60 minuts més 30 segons d’increment per jugada. El combinat internacional jugarà la primera partida l’1 de juliol, a les 10 hores, contra l’equip de Mallorca i, a la tarda (16 hores), ho farà contra la selecció de Catalunya. Finalment, el diumenge 2 de juliol, la darrera ronda es disputarà a les 9 hores contra la selecció de Canàries. 

Les partides es retransmetran en directe a través del web oficial de la Federació catalana d’escacs i els resultats i les classificacions es podran seguir a Chess-Results.

TOTES LES NOTÍCIES