El Grup de Folklore Casa de Portugal organitza diumenge el 9è O Feirão

Cartell de la 9a edició de l'O Feirão, el mercat tradicional que organitza el GFCP
Cartell de la 9a edició de l’O Feirão, el mercat tradicional que organitza el GFCP

O Feirão, mercat tradicional com popularment es coneix a Portugal, portarà aquest diumenge, a partir de les 10 hores, la cultura popular tradicional lusitana a la Plaça Guillemó d’Andorra la Vella. De les 10 a les 14 hores els membres del Grup de Folklore Casa de Portugal (GFCP), abillats amb els vestits tradicionals, recrearan, a la popularment coneguda plaça de les Arcades, un mercat tradicional d’inicis de segle XX.

La novena edició proposarà de nou cinc zones temàtiques dedicades a l’artesania, als dolços, embotits, oli i pa típic. Els productes de l’hort conreats a les valls d’Andorra es podran adquirir i, fins i tot, es podran apreciar animals de la granja vius. A més a més, els visitants podran degustar tot tipus de productes típics i altres elaborats amb bacallà, i tastar el tradicional vinho verde.

Durant el període del mercat, que comptarà amb la visita d’autoritats comunals, els membres del grup presentaran danses del seu repertori. L’esdeveniment és una organització del Grup de Folklore Casa de Portugal des del 2014 i compta amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella.

Demostració de danses portugueses en l'edició de 2023
Demostració de danses portugueses en l’edició de 2023 (GFCP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]