Comença la gira de la Barraca, la llibreria ambulant que passa per pobles del Pirineu

Programa de la gira de la Barraca
Programa de la gira de la Barraca

La Barraca, la llibreria ambulant impulsada pel projecte cooperatiu del Refugi, fa públic la gira que la portarà a visitar més d’una desena de pobles del Pirineu els pròxims mesos. Ara fa un any, la llibreria crítica El Refugi, a la Seu d’Urgell (ubicada al carrer dels Canonges), donava llum a una línia de treball paral·lela: La Barraca.

Inspirada en el projecte que va desenvolupar el poeta Federico Garcia Lorca als anys 30, amb l’objectiu de portar teatre al món rural, ara, en ple segle XXI, el projecte cooperatiu del Refugi s’acosta a diverses poblacions amb l’objectiu d’ajudar a fer accessible el món del llibre i la cultura als pobles de muntanya.

Aquest segon any de treball ambulant, portarà als seus impulsors a llocs com la XLVI Diada dels Raiers de la Pobla de Segur (aquest mateix dissabte), el festival de jazz i folk Els SetInferns a Montferrer, el Festival Ambruixa’t de la Vall de Cardós o el 34è Aplec Independentista de CastellVell, a Solsona, entre d’altres.

Un segon any que per als impulsors i impulsores del projecte significa “un pas gran per a poder consolidar la llibreria ambulant creant sinergies amb diverses entitats i administracions del Pirineu, així com donar-nos a conèixer”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]