El Consell de Ministres aprova el concurs per dissenyar el futur portal web del Govern

L'edifici administratiu del Govern amb la seu del Consell General al fons
L’edifici administratiu del Govern amb la seu del Consell General al fons. Foto: Fòrum.ad

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del Ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, l’adjudicació del concurs relatiu a la conceptualització dels serveis digitals i el portal web del Govern utilitzant i definint una metodologia de disseny centrada en el ciutadà. L’adjudicació ha recaigut sobre l’empresa Hiberus Digital Business, SLU per un import total de 94.050 euros.

En el marc del procés de transformació digital del Govern d’Andorra es considera imprescindible l’actualització i la renovació de la seva presència digital per oferir un servei públic que s’adapti als canvis informàtics i, consegüentment, a les necessitats de la ciutadania.

Així doncs, amb aquest objectiu, l’adjudicació aprovada, ha de permetre dirigir i definir l’estratègia dels serveis digitals del Govern els anys vinents tot orientant-los a l’usuari, establint alhora una metodologia de treball que faciliti la seva gestió i en garanteixi la qualitat.

Entrant al detall, l’empresa adjudicatària haurà de dissenyar el futur portal web del Govern, així com de la resta de serveis digitals de l’Executiu, que està previst que es comenci a implementar en una fase posterior durant l’any 2022. D’aquesta manera, en el marc de la conceptualització i disseny s’inclouran aspectes visuals, com ara les especificitats tècniques de la imatge corporativa, i també qüestions relatives a l’accessibilitat dels continguts digitals del Govern.

En aquest sentit, es destaca com a finalitat principal la voluntat de posicionar el ciutadà al centre dels serveis digitals de l’Executiu, utilitzant metodologies que permetin un desenvolupament de funcionalitats ràpid i una adaptació fàcil a les noves necessitats que sorgeixin. Tot amb l’objectiu de reforçar l’experiència de l’usuari mitjançant l’actualització de la presència digital del Govern d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES