El Comú d’Andorra la Vella ofereix una vintena d’activitats per a infants i joves per Carnaval

El programa d'activitats de carnaval a Andorra la Vella compta amb diversos esports (AndorraCapital)
El programa d’activitats de carnaval a Andorra la Vella compta amb diversos esports (AndorraCapital)

El Comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval (del dimarts 21 al divendres 24 de de febrer) una vintena d’activitats per a infants i joves organitzades pels departaments de Social, Esports -conjuntament amb 6 entitats esportives de la parròquia-, i Joventut.

Des del departament d’Esports del comú s’ofereixen 7 propostes, amb un total de 200 places, i les inscripcions es poden formalitzar a partir d’aquest mateix dilluns, dia 6 de febrer:

SETMANA BLANCA: de 6 a 13 anys.

CAMPUS DE RÍTMICA: de 5 a 13 anys.

CAMPUS DE BÀSQUET: de 5 a 12 anys.

CAMPUS DE FUTBOL SALA: de 6 a 13 anys. 

CAMPUS DE KUNG-FU: de 5 a 15 anys.

CAMPUS DE VOLEIBOL: de 6 a 12 anys.

ESTADA DE DEFENSA PERSONAL:  a partir de 10 anys.


Des del departament de Social es posen a disposició dues propostes per a infants de 3 a 6 anys i les inscripcions s’obren també a partir d’avui, 6 de febrer.

CASAL D’INFANTS EL LLAMP                        64 places

LUDOTECA DE SANTA COLOMA                 40 placesLes famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del Comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d’Esports, (telèfon 730 090); i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020).

D’altra banda, l’oferta de Joventut per a la setmana de vacances de Carnaval inclou sortides a la neu, una visita al Bici Lab Andorra; jocs col·lectius, tornejos d’atletisme, vòlei, dards i futbolí; una tarda de disco gel i un concurs de disfresses amb altres punts joves d’Andorra; l’enregistrament un pòdcast al Rusc; i activitats de cuina, entre d’altres.

Durant les vacances de Carnaval, a més, i en el marc de l’agermanament entre Andorra la Vella i Foix, un grup de 15 joves de la localitat francesa faran una estada d’intercanvi a la parròquia i participaran de les activitats amb els joves d’Andorra la Vella.

Les places per a cadascuna de les propostes de Joventut són limitades i les inscripcions es poden formalitzar al Rusc (WhatsApp 611 842 i telèfon 730 007 i joventut@comuandorra.ad).

TOTES LES NOTÍCIES