El Barça guanya el primer partit femení del Trofeu Encamp

Jugadores del Barça i del Cadí La Seu i, al centre, la ministra Bonell i la cònsol major d'Encamp (DaniSpeedy per el Comú d'Encamp)
Jugadores del Barça i del Cadí La Seu i, al centre, la ministra Bonell i la cònsol major d’Encamp (DaniSpeedy per el Comú d’Encamp)

El Barça CBS s’endú la victòria del primer partit femení del Trofeu Encamp davant del Cadí La Seu per 92 a 86 en un partit de pretemporada que suposava també l’estrena dels dos equips. El Comú d’Encamp va començar a organitzar l’any 2019 un Trofeu de bàsquet amb el BC Andorra, que enguany ha arribat a la seva cinquena edició i, per primera vegada, ha incorporat un partit en categoria femenina amb el Barça CBS, actualment d’estada de pretemporada a Encamp, i el Cadí La Seu, l’equip dels Pirineus amb més de vint anys a la primera categoria del bàsquet femení.

La cònsol major, Laura Mas, ha estat l’encarregada de fer entrega del Trofeu a les campiones, que ha recollit la capitana Carolina Guerrero. La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, ha participat en l’entrega del trofeu, en aquest cas a les subcampiones, que ha recollit Júlia Soler, capitana del Cadí La Seu.

Ambdós equips han debutat aquest dijous, sent el Trofeu Encamp el primer partit de pretemporada tant de les blaugrana com de les urgellenques, que afronten molts reptes per aquesta propera temporada i que les tornarà a enfrontar en el primer partit de la lliga regular, en aquest cas a casa de les barcelonines, a l’estadi Joan Carles Navarro, qui casualment també ha estat present en el partit.El partit

Les jugadores de la Seu han demostrat un bon rodatge de pretemporada i han començat dominant el ritme del partit. Tot i això, les blaugrana s’han recuperat de cara al descans per a igualar el marcador. Un partit a cara i creu que s’ha decantat pel Barça CBS. Un molt bon partit que ha pogut gaudir un públic nombrós i entregat a cada jugada.

El Barça finalitza amb la participació en aquest V Trofeu d’Encamp la seva estada a la parròquia que, per segon any consecutiu, ha dut a terme a finals d’estiu per a preparar la pretemporada.

La cònsol major ha explicat que amb iniciatives com aquesta “intentem aportar el nostre granet de sorra per a promoure la igualtat en el mon de l’esport”.

Una destacada representació de l’afició del Cadí La Seu s’ha desplaçat fins a Encamp per a animar al seu equip, que debutada en els partits de pretemporada.

En l’esdeveniment hi ha participat també el Club Esportiu de Dansa i Fitness amb dues actuacions de dansa contemporània a l’inici i a la mitja part del partit i han repartit entre el públic samarretes i bufs d’Encamp.

[do_widget id=category-posts-pro-64]