Digues adéu a les lluentors facials indesitjades amb aquests productes matificants

Una nois en bicicleta
Posa solució al problema de les lluentors (Pexels)

Les lluentors facials són una cosa molt comuna en pells grasses i mixtes. No obstant això, que siguin comuns no les torna menys incòmodes i poden arribar a causar-nos moltes inseguretats. Si és el teu cas, els productes matificants seran els teus grans aliats per a dir “adéu, lluentors” i “hola, lluminositat natural”.

A més, mantenir el greix de la pell a ratlla també t’ajudarà a aconseguir un maquillatge molt més durador. Que per això en posem tanta atenció!

 

Així funcionen els productes matificants

El primer que has de tenir clar és que, per a poder controlar les lluentors, la teva pell ha de rebre les cures apropiades per a les seves necessitats. Això es tradueix en una neteja diària amb productes específics per a pells mixtes o grasses i utilitzar cremes hidratants lliures d’olis.

L’ús de productes matificants és un pas més en la teva rutina de bellesa que t’ajudarà a assolir millors resultats. El seu objectiu és absorbir la suor o el greix de la pell per a, de manera immediata després de la seva aplicació, neutralitzar les lluentors i reduir les imperfeccions.

En el cas de les cremes i sèrums, també acostumen a tenir una acció de tractament a mitjà i llarg termini, per a ajudar a reduir la producció de sèu (greix), millorar l’estat de la pell (per exemple, la disminució dels porus) i prevenir brots d’acne. Els actius reguladors de sèu més habituals en aquesta mena de productes són el zinc, la niacinamida, l’àcid salicílic i el silicium.

Aplica’ls al matí, després de la crema hidratant o en substitució (depenent de les seves propietats). També funcionen com una excel·lent prebase per al maquillatge, només has d’esperar uns minuts després de la seva aplicació.

 

I què hi ha de les pols matificants?

Les pols matificants s’utilitzen per a aconseguir que la pell es vegi més uniforme i lliure de lluentors, a part d’assegurar la durabilitat del maquillatge. Han d’aplicar-se en aquelles zones en les quals es produeixin les lluentors, com la coneguda zona T.

N’hi ha transparents, que s’adapten a tota mena de pells, o amb color. En aquest cas, has de triar un similar al teu to de pell i no abusar de la seva aplicació, o el resultat no es veurà natural. Els professionals coincideixen que la brotxa kabuki és la que ofereix millors resultats.

 

Per bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES