Derrota dura del Bàsquet Club Andorra en un partit vibrant amb el Bitci Baskonia (78-79)

Jugadors del Bàsquet Club Andorra
Jugadors del Bàsquet Club Andorra. Foto: BCA

El Bàsquet Club Andorra ha perdut aquest diumenge per 78-79 a la Bombonera amb el Bitci Baskonia en un partit que ha dominat, en el que es pot dir fins i tot que ha jugat millor, però que al final s’ha escapat amb una cistella de Baldwin a 3.6 segons pel final.

En la darrera possessió l’equip ha treballat un bon tir per Llovet que no ha encertat en el llançament. I la victòria, que aquest diumenge se sentia com a molt necessària, ha volat cap a Vitòria després d’una d’aquelles tardes vibrants de bàsquet.

Quan es perd i de manera tan dura resulta complicat recordar que el partit ha estat distret i emocionant, o que s’ha vist una exhibició, per desgràcia insuficient de Codi Miller-McIntyre que ha fet 25 punts, ha donat 10 assistències i ha agafat 5 rebots. El seu gran partit en el segon temps ha estat la Corretja que ha mantingut amb opcions fins al final els tricolors, davant d’un Baskonia més discontinu que ha trobat un gran refugi en Baldwin (22 punts) i en triples importants quan li han fet falta.

Sigui com sigui, ha estat un cara o creu i si hagués sortit de cara al final, la celebració hauria estat apoteòsica.  El Bàsquet Club Andorra ha sortit a per totes aquest diumnge. Ritme elèctric amb bones cames i moltes mans. A banda del 31-18 del primer quart, les coses han arribat a estar 36-20.

El Bàsquet Club Andorra estava desballestant els visitants. Baldwin ha decidit comparèixer, per això l’han fitxat i és un jugador top Eurolliga, i els seus companys han anat fent via de mica en mica acompanyant-lo. Al descans ja les coses estaven 42-38 i feien pronosticar una segona part molt equilibrada.

Així ha estat. Tret d’una petita estirada de 8 punts de diferència a favor del Bàsquet Club Andorra, els dos equips s’han anat fent mal fins a arribar a la recta final, on semblava que el Bàsquet Club Andorra tenia un puntet més de control de la dinàmica del partit.

Aquest diumenge Hannah ha estat més controlat que altres dies en els moments clutch i la resta d’oportunitats que s’han anat presentant en els dos darrers minuts no han entrat. Resumint, que ve a ser el mateix que reiterant, gran partit de bàsquet a la Bombonera i derrota dura pels d’Ibon Navarro que dimecres reben el Lokomotiv Kuban Krasnodar (20 h) i dissabte tornen a jugar a casa contra Baxi Manresa (18 h).

[do_widget id=category-posts-pro-64]