Decoració d’interiors

Decoració d'estil nòrdic
Decoració d’estil nòrdic (Istock.com)

Un estil decoratiu és a grans trets, una forma particular de projectar un disseny en un espai. I és aquí on s’obre una varietat d’estils i mescles d’aquests. Alguns dels més comuns són:

Rústic: Una aposta natural i per a les cases campestres. S’utilitza molt la fusta en mobles i revestiments, objectes antics, fibres naturals i llanes. Els colors són les tonalitats terra.

Vintage: recrea diferents èpoques passades: empaperats en parets, mobles de disseny, llums de lava o objectes antics que ara es transformen en peces de valor.

Nòrdic: Prové del nord d’Europa, es caracteritza per ambients minimalistes, parets blanques i pocs mobles, al qual se sumen aportacions naturals com l’ús de la fusta, cuir i pells. La il·luminació és molt important.

Ètnic: Qualsevol cultura originària d’un país s’inclou aquí. Els elements que s’inclouen han de portar reminiscències de la seva cultura i l’ús de materials i mobles propis del lloc.

Industrial: Va néixer en els lofts dels Estats Units, quan van passar de ser velles factories a habitatges d’artistes i persones adinerades. Una decoració industrial necessita un espai ampli i sostres alts, finestrals grans i parets rústiques. En el mobiliari s’utilitza el ferro, l’acer i el vidre, en contrast amb la fusta.

 

Per casaycolor.com

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES