Damm compra el 100% de Cacaolat

Caixes d'ampolles de Cacaolat
Caixes d’ampolles de Cacaolat

Damm, empresa líder en alimentació i begudes, ha arribat a un acord amb Cobega per adquirir la seva participació a Grup Cacaolat. La cervesera, que controlava des de l’any 2011 el 50% del capital de Grup Cacaolat, passa d’aquesta manera a tenir el 100% de l’emblemàtica empresa de làctics, tal com ha explicat la mateixa companyia en un comunicat.

Durant els últims anys, Grup Cacaolat, amb un equip de 170 persones està impulsant un pla estratègic sota el lideratge de Josep Barbena, director general de la companyia. “És un pla que ha permès efectuar una transformació comercial i cultural, així com una renovació tecnològica de les instal·lacions, amb la introducció de processos de producció més moderns i innovadors essencials per adaptar-se a les necessitats de mercat i garantir el creixement de les marques del grup”, ha recalcat l’empresa.

Pel que fa a la inclusió del grup en els objectius de Damm, el comunicat ha afirmat que “Cacaolat mantindrà un fort compromís amb la cura del medi ambient. Tots els seus envasos ja són 100% reciclables i, des del passat mes de maig, utilitza un 50% de plàstic reciclat (PET), acció que permetrà l’eliminació d’un total de 292 tones anuals de plàstic fòssil del mercat”.

TOTES LES NOTÍCIES