Comença la temporada de ballades de sardanes a la Seu

Sardanes a la plaça de les Monges de la Seu d'Urgell
Sardanes a la plaça de les Monges de la Seu d’Urgell (RàdioSeu)

Aquest cap de setmana comença la temporada de ballades de sardanes a la Seu d’Urgell. L’associació Amics de la Sardana ha publicat el calendari per als mesos de juny i juliol, que preveu un total de set trobades en espais del centre de la ciutat.

La primera audició, a càrrec de la Bellpuig Cobla, coincideix amb la commemoració de la Diada Universal de la Sardana i tindrà lloc aquest mateix diumenge dia 18, a la plaça de Catalunya, a partir de 2/4 de 8 del vespre. De fet, aquesta hora (19.30 hores) serà l’hora d’inici de totes les trobades programades.

La següent serà el 2 de juliol, a la plaça de les Monges, amb la música interpretada per la Cobla Ciutat de Solsona. Al cap de cinc dies, divendres 7, hi haurà la tradicional ballada de la festa patronal de Sant Ot a la plaça dels Oms, al costat de la Catedral, que en aquesta ocasió es durà a terme amb equip musical. I el mateix cap de setmana, diumenge 9, la Cobla Principal de Berga actuarà a la plaça del Camp del Codina.

Diumenge dia 16, es tornarà a la plaça de les Monges i es comptarà amb la Cobla Ciutat de Solsona. La següent cita serà diumenge 23, a la plaça del Camp del Codina, amb la Jovenívola d’Agramunt. I per a completar el mes, el dia 30 hi haurà la Cobla Vents de Riella a la plaça de les Monges.

TOTES LES NOTÍCIES