Catalunya guardona Encamp com a Vila Florida

Vista aèria del Prat Gran d'Encamp
Vista aèria del Prat Gran d’Encamp. Foto: ARXIU

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya guardona Encamp amb 4 Flors d’Honor per la gestió de les zones verdes, la sostenibilitat dels espais comuns i l’embelliment floral de la parròquia.

Encamp com a Vila Florida d’Andorra. Aquesta és la iniciativa que va emprendre el Comú de la parròquia a principi d’any i que ha estat guardonada amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la sostenibilitat de l’espai urbà.

Durant el passat mes de juliol, la parròquia va rebre la visita del jurat, que no només va marxar amb una valoració molt positiva de la varietat d’espècies plantades, sinó que també va veure amb molt bons ulls el seu manteniment i la integració a l’ambient, explica Vanessa Carrascosa, del Departament d’Higiene i Medi Ambient.

A part d’Encamp, la Massana i Canillo també han participat en el concurs. Tot plegat, segons destaca el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba, amb l’objectiu d’atraure la població del país.

Amb l’entrega de guardons de manera telemàtica, clou aquesta última edició de viles florides protagonitzada per la seva internacionalització al nostre país.

TOTES LES NOTÍCIES