Bernat Lomero iguala la seva millor marca i Patrick Pelegrina debuta al Campionat d’Europa de natació d’Otopeni

Patrick Pelegrina i Bernat Lomero a Romania (FAN)
Patrick Pelegrina i Bernat Lomero a Romania (FAN)

Segona jornada del Campionat d’Europa de natació en piscina de 25 m, que se celebra al Complex Aquàtic de la ciutat d’Otopeni, Romania i que finalitzarà el 10 de desembre. Patrick Pelegrina, s’ha estrenat en la prova de 100 m braça amb una marca d’1:00,80 que li ha representat el 34è lloc de la classificació.

‘Les referències prèvies, ens feien pensar que faria una bona prova. Ha saltat a l’aigua amb una actitud fantàstica, que li ha permès un passi inicial de 28,21 bastant a prop del ritme convenient per a assolir l’objectiu. Malgrat això, a mesura que progressava, ha disminuït la quantitat i freqüència de la braçada amb la consegüent diferència de temps entre el primer i l’últim llarg. S’ha quedat a prop de la marca d’1:00,34, però no ha pogut rebaixar-la’, segons ha explicat, Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN i responsable de la delegació.

Pel que fa a Bernat Lomero, ha acabat 47è en la prova de 50 m lliures amb un temps de 22,93 que iguala, a la centèsima, la seva millor marca personal (MMP) de la distància i en piscina de 25 m.

‘En aquest inici de temporada, Bernat ha introduït canvis tècnics que modifiquen i afecten la seva forma de nedar. Que hagi igualat la seva marca, sense haver superat el període d’adaptació ens fa pensar que aviat nedarà més de pressa’, ha finalitzat Maltrana.

La delegació andorrana torna a competir, divendres dia 8. Bernat Lomero neda la prova de 50 m papallona durant la quarta jornada.

TOTES LES NOTÍCIES