Arrenca l’Andorra Taste Popular amb degustacions, showcookings, tallers per a infants i música en directe

Collage de fotografies de l'Andorra Taste
Collage de fotografies de l’esdeveniment gastronòmic (Andorra Taste)

Després de tres dies de jornades professionals, avui divendres comença l’Andorra Taste Popular que, durant aquest cap de setmana, es convertirà en el punt de trobada gastronòmic per a gaudir de la cuina de muntanya de la mà de diferents xefs andorrans i d’un ampli ventall de propostes per a tots els gustos.

Durant aquests dies, al carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany s’hi podran realitzar degustacions de diferents plats de la cuina andorrana, showcookings, tallers per als més petits i per a amenitzar-ho, música en directe amb diferents grups del país.

 

Degustacions de plats de cuina andorrana

Hi participen un total de 16 restauradors, botigues gourmet i rebosters andorrans que oferiran diferents plats típics del nostre país i d’altres de fusió.

Els plats que es podran trobar són:

. Arròs de muntanya (de Plató Restaurant)

. Fricandó de vedella d’Andorra amb bolets (de l’Odetti)

. Nem vietnamita de muntanya (del Kao)

. Sottovoce de cérvol i ceps, formatge d’Orri i acícules de pi andorrà (del Sottovoce)

. Canelons del Celler (del Celler d’en Toni)

. Mandonguilles amb bolets (de la Borda Raubert)

. Andburguer ALV (del Mínim´s)

. Concepte riu i muntanya (del Koy Hermitge)

. Falsa terrina de conill de bosc en escabetx amb duxelle de ceps, gelatina de sajolida, shitake envina grat i galeta d’avellanes (de l’Isard)

. Taco des costella de porc adobada de l’àvia Flor (del Toc)

. Fals Irish Coffee, cua de vedella estofada, escuma de patata i encenalls de tòfona d’estiu (de Can Manel)

. Brou d’olla amb mandonguilles (de l’Era d’en Jaume)

. Rillettes de porc (del Kokosnot) i el sàndvitx de pernil ibèric i formatge amb tòfona (botiga gourmet Ana Cerezo Pernilea)

. Crema d’avet (de la pastisseria Sauleda)

. Fulla de tabac (de la Pastisseria Youcake by Estopiñan)

Cadascuna d’aquestes degustacions té un preu de 4 tokens, la moneda oficial de l’Andorra Taste. Un token equival a un euro. S’han distribuït diferents caixes al llarg del carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany on poder bescanviar euros per tokens. 

 

Showcookings, tallers per als més petits i música en viu

Tallers de cervesa, tast de ratassia, de vins d’Andorra, d’oli i d’embotits del país, cuinar amb peix salat o descobrir els secrets de la cuina ancestral andina de la mà del xef amb estrella Michelín, Aníbal Criollo, són alguns dels 12 tallers o showcookings on s´hi podrà participar de forma gratuïta durant tot el cap de setmana.  

Els més petits també tenen un espai reservat en aquest Andorra Taste Popular. En concret, la Sofía i el Víctor, de Masterchef 6 donaran alguns trucs culinaris als infants a l’Aula Kids. Tota una experiència perquè els més menuts de la casa s’iniciïn en l’art gastronòmic.

Per a amenitzar aquestes dues jornades gastronòmiques i completar l’experiència culinària, diferents grups andorrans oferiran concerts en directe amb diferents estils de música.

Amb aquestes jornades populars es posarà punt i final a la primera edició de l’Andorra Taste amb cinc dies intensos on el Principat s’ha convertit en el centre neuràlgic de la cuina d’alta muntanya.

 

Més informació de les activitats de l’Andorra Taste Popular a: www.andorrataste.com

TOTES LES NOTÍCIES