Andorra la Vella també dona la benvinguda al carnaval amb els petits de la parròquia

Alumnes de la parròquia d'Andorra la Vella omplint els carrers per carnaval (AndorraCapital)
Alumnes de la parròquia d’Andorra la Vella omplint els carrers per carnaval (AndorraCapital)

Moltes han estat les parròquies que aquest divendres, 17 de febrer, han donat el tret de sortida a les seves festes de carnaval. Si hi ha una coincidència especial en aquest inici de carnestoltes i, en concret en la jornada de divendres, és que han estat els més petits qui s’han encarregat de donar per encetada la festa de la disbauxa.

Encamp, el Pas de la Casa, Ordino, la Massana, Canillo… La gran majoria d’escoles de totes les parròquies han participat en les rues d’animació, sigui amb un gran varietat de disfresses, música o comparses. Andorra la Vella no ha estat una excepció.

L’avinguda Santa Coloma s’ha omplert aquest divendres al matí de colors i música amb la gran rua interescolar de Carnaval. La desfilada, que ha comptat amb la participació de prop de 2.100 infants i professors, ha donat el tret de sortida a les activitats que el Comú ha preparat per a recuperar la celebració al carrer de l’esdeveniment després de dos anys d’aturada a causa de la irrupció de la pandèmia del coronavirus el 2020.

D’aquesta manera, els alumnes de tots els centres educatius de la parròquia (Escola andorrana d’Andorra la Vella, Col·legi Maria Janer, Col·legi Sant Ermengol, Escola francesa d’Andorra la Vella, Escola francesa de Santa Coloma i British College of Andorra), a més de les escoles bressol comunals Conxita Mora Jordana i de Santa Coloma, la Fundació Privada Meritxell i L’Enclau, han ideat i creat disfresses amb els colors de l’Arc de Sant Martí. Així doncs, s’han pogut veure infants disfressats de sols (groc), marietes (vermell), monstres de les galetes (blau) i guineus (taronja), entre altres que acaben de completar l’escala de colors.

TOTES LES NOTÍCIES